Holvoet: expert in interieurafwerking & binnenschrijnwerk
Publicatie
September 16, 2024
Leestijd
02'30
Tag
#EXPERTISE
Bijlage - Doorverwijzing
Bekijken

Al sinds 1986 is Holvoet een gekende naam als het op binnenschrijnwerk aankomt. Technische deuren en totaalprojecten interieur, daar maken wij het verschil.

Vanuit Holvoet leggen wij ons als one-stop partij toe op, enerzijds, technische binnendeuren en, anderzijds, de totale binnenafwerking (met de nadruk op maatwerk).

Totaalprojecten

Holvoet is het aanspreekpunt voor de volledige kwalitatieve binnenafwerking van zowel B2B- als de grotere B2C-projecten.

Bij deze totaalprojecten staat Holvoet garant voor een hoge afwerkingsgraad. Als interieurexpert en historisch schrijnwerkatelier kent Holvoet als geen ander het métier van maatwerk. Naast het technische hebben we ook oog voor het esthetische.

Kwaliteit, timing en budgetbeheer dragen we doorheen het volledige project hoog in het vaandel. Op de werf is daarom een vaste project- en werfleider aanwezig die alle werkzaamheden (van binnenschrijnwerk, deuren, trappen, vloeren tot meubilair) constant coördineert en opvolgt. Zo kunt u met een gerust gemoed het volledige plaatje aan ons overlaten.

Technische deuren

Holvoet heeft ook een afdeling met expertise op vlak van technische binnendeuren.

Die techniciteit is waar wij het verschil kunnen maken. Holvoet is de te contacteren partner bij middel- tot grote projecten: van ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen tot hotels.

Deze complexe projecten brengen we terug tot de essentie dankzij onze “lean & mean” aanpak. De neuzen van het voltallige team staan dan ook in dezelfde richting: efficiëntie combineren met kwaliteit voor een maximale klanttevredenheid.

Of uw prioriteit nu uitgaat naar prijs, esthetiek, type… Om de best mogelijke oplossing aan te bieden, werken we merkonafhankelijk op maat van onze klanten. Per individuele opdracht kiezen we weloverwogen uit alle beschikbare deuren en beslag op de markt. Zo bent u steeds verzekerd van kwaliteit op maat van uw project.

Onze LinkedIn verhalen
Onze Instagram reels & stories
Onze Facebook posts
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lees meer: onze meest recente blogposts